Selasa, 08 Juli 2014

Well hello, sweetheart!
it's been a very long time ya?
I'm so sorry, like, really.
i've so much story but it's me who really enjoy every second of my life.
Anyway, i've nothing to say, thou. Gue disini cuma mau menyampaikan apapun yang ada di pikiran gue.

so, i just check my twitter and found that someone just copy my tweets and some quotes on my blog. Dan parahnya, gue ga kenal orang itu.
she didn't even say that she take it from mine.



Dan gue sebel.
Ya menurut ngana jooo. Gue udah mikir berulang kali buat nulis dan gue nemuin orang yang seenak jidat ngopy tweet dan ngopy isi blog gue.
isi blog gue emang gamutu, so does my posting on twitter.
But once someone annoy me with their attitude, or annoy me by copy something from me, i'm gonna punch them right on their face. Really.

Soalnya gimana ya......
otak lo. Ibarat kata otak lo yang lo puter ulang buat nyusun kata kata kayak ga dihargain aja. Gimana ga kesel urang.
kekreatifan lo juga.
Ya gimanapun sekecil apapun, menghargai orang itu penting.
dan gue sangat amat menjunjung tinggi rasa menghargai orang lain.

that's why gue ngebawel disini sekarang. And i hope everyone would understand it.

sooo happy fasting guys! Byebye!

Tidak ada komentar: