Kamis, 13 Agustus 2009

award award :)

buka blog tau tau ada pemberitahuan awad gitu dari yg namanya Mas Doyok. kalo ga salah yang ditulisnya sih, Award ini bernama International Blogger Community Award. Sesuai namanya award ini bertaraf internasional (menurut sumber) hehehe. yaaah seneng juga sih dikasih award haha makasih yaaa :)

this special award because:
1.Character blog is International
2.This award can be given again to friend blogger without limitation.
3.Regulation not strict (Not required for the PR)
4.This award can be a backlink because friend of the award must include your name, blog name, URL of our blog.
5.With this award we can blog listed in BLoGGiSTa iNFO CORNER origin tells us award post.

Following rules must be the recipient of the award:
1. Link the person who tagged you.
2. Copy the image above, the rules and the questionnaire in this post.
3. Post this in one or all of your blogs .
4. Answer the four questions following these Rules .
5. Recruit at least seven (7) friends on your Blog Roll by sharing this with them.
6. Come back to BLoGGiSTa iNFo CoRNeR (PLEASE DO NOT CHANGE THIS LINK) at http://bloggistame.blogspot.com and leave the URL of your Post in order for you/your Blog to be added to the Master List (visit BloGGiST INFo CoRNeR at http://bloggistame.blogspot.com and leave your blog URL to be added to the Master List).
7. Have Fun.

ini nih banyak copasnya nih haha. jadi aku kasih intinya gini aja deh, bagi yang menerima award ini wajib
1. Nulis nama pemberi (Nadia) dengan URL/linknya
2. Bagikan ke sobat blogger laion dan beritahu mereka...
3. Eh jangan lupa menulis masternya nih BLoGGiSTa iNFo CoRNeR

Nah, langsung saja sobat-sobat yang bakal nerima adalah:
1. fiona
2. gitta
3. putri
4. acha
5. your blog deeh haha

berhubung lagi rada males ngepost jadi 5 aja yaaa? hahaha

Tidak ada komentar: